PRAKTISCHE INFO

Handig om te weten! Op deze pagina vind je informatie die wellicht al een antwoord geeft op jouw vragen. Heb je toch nog vragen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.
 

WE HELPEN JE GRAAG VERDER!

Heb je vragen of wil je meer weten over Powerarea en de activiteiten? Meer informatie vind je op deze pagina. Meer informatie vind je bij onze veelgestelde vragen.
ADRES

Hier vind je ons adres:

MEER INFO
OPENINGSTIJDEN

Lees meer over onze actuele openingstijden.

MEER INFO
ROUTE & OV

Plan hier je route:

MEER INFO
PARKEREN

Powerarea heeft een eigen parkeerplaats met voldoende ruimte. Parkeren voor gasten van Powerarea is gratis. Wij hebben geen oplaadpunten voor elektrische auto's.

TICKETS

Koop direct online je tickets met € 1,- korting.

MEER INFO
REGISTREREN

 

Voor alle activiteiten bij Powerarea is registratie verplicht.

30 MIN. VOORAF AANWEZIG

Om vertraging te voorkomen vragen wij onze gasten uiterlijk een half uur van te voren aanwezig te zijn. Bij een te late opkomst kan je wellicht worden uitgesloten van de activiteiten en kijken onze medewerkers of er nog een andere mogelijkheid is.

STARTTIJD ACTIVITEITEN

Op het ticket dat je ontvangt staat een starttijd vermeld. Dit is de tijd waarop jouw activiteit start. Zorg dat je minimaal 10 minuten voor deze starttijd aanwezig bent voor de instructies en tijdig start van de activiteit. De activiteit start ongeachte of je aanwezig bent of niet.

KLEDING & SCHOEISEL

Voor al onze activiteiten zijn stevig en gesloten schoeisel verplicht. Sandelen, slippers en soortgelijke zijn niet toegestaan. Daarnaast adviseren wij een lange broek te dragen bij paintball en karten. Draag geen zondaagse kleding, maar kleding die vies mag worden.

HAARELASTIEK

Deelnemers met lange haren adviseren wij een haarelastiek mee te nemen en bij het karten de haren zo kort mogelijk vast te maken. Daarnaast is een haarelastiek ook prettig bij paintball.

ROKEN

Het is niet toegestaan om in het pand van Powerarea te roken. Roken kan buiten bij de hoofdingang bij de speciale rookprullenbakken. Het is niet toegestaan om direct voor de hoofdingang te roken. Houdt de doorgang vrij voor andere gasten en zorg dat zij niet door de rook hoeven te lopen.

DRUGS & ALCOHOL

Voor deelname aan onze activiteiten zijn drugs en alcohol niet toegestaan.

KIDS & JUNIOREN

Lees hier meer over onze kids en junior activiteiten.

MEER INFO
GIFTCARD

Lees hier meer over onze giftcard.

MEER INFO
EVENEMENTEN

Lees hier meer over de bereikbaarheid van Powerarea tijdens evenementen.

MEER INFO
HUISREGELS

Lees hier onze huisregels.

MEER INFO
ALGEMENE VOORWAARDEN

Download hier onze algemene voorwaarden.

MEER INFO